Skip to content
Networking

Ronde tafels integriteit Young RICS, Neprom NewGen en Jong IVBN

NEPROM New Gen, Jong IVBN en Young RICS hebben de handen ineen geslagen om een maatwerkmiddag samen te stellen op het gebied van integriteit.

Legally right, but morally wrong?

Twitter: #ricsnederland

Date:
Tue 19 Jun 2018
Time:
03:00 PM - 06:00 PM
Venue:
Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Gatwickstraat, Amsterdam
CPD:
2 hours informal CPD

Free event

Overzicht

Het belooft een veelzijdige middag te worden met een aantal inspirerende sprekers. Marjorie Bos, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, zal ingaan op haar werk als Compliance Officer en zal onder andere haar visie op de overeenkomsten en verschillen tussen de vastgoedsector en de verzekeringssector op het gebied van compliance met ons delen. Daarna volgt een interactief programma aan ronde tafels. Aan de hand van een aantal vooraf geselecteerde thema’s en prikkelende stellingen - waarin integriteit een belangrijke rol speelt - gaan wij met elkaar in gesprek.

Om ervoor te zorgen dat er leuke en interessante discussies ontstaan, krijg je voorafgaand aan de bijeenkomst een persoonlijke test van het Certifind Institute. De uitkomsten zullen (geanonimiseerd) leidraad zijn op de dag zelf. Wij dragen er uiteraard zorg voor dat jouw antwoorden niet voor andere doeleinden dan de start van de integriteitsmiddag worden gebruikt. Het Certifind Institute heeft zeer ruime ervaring op het vlak van drijfveren- & persoonlijkheidstesten. Tijdens deze bijeenkomst zal Tonny van Hees, Partner en coach Certifind Institute, een toelichting geven op de resultaten van deze test.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor jonge beleggers, ontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals die lid zijn van Jong IVBN, Young RICS en/of NEPROM New Gen.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst die op 6 februari jl. plaatsvond in Amsterdam, waar jullie managers en  directeuren bij aanwezig waren. Ons doel is uiteindelijk de resultaten en bevindingen van beide groepen deelnemers te bundelen en over en weer te delen.

Program

15:00 uur:             Inloop
15:30 uur:             Toelichting door Certifind Institute, Tonny van Hees, op de vooraf ingevulde integriteitstest
16:00 uur:             Presentatie Marjorie Bos, Compliance officer Syntrus Achmea
16:30 uur:             Ronde tafel discussies
17:30 uur:             Wrap up
17:40 uur:             Borrel

Voorwaarden evenement

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Registratie is mogelijk tot en met 1 juni 2018. Afmeldingen dienen uiterlijk 48 uur voor aanvang van het evenement te worden gestuurd naar ricsnederland@rics.org. Daarna geldt een ‘no show’ van €50 exclusief btw.

 • Event is open to all professionals Free event
 • Visa

 • Mastercard

Sponsors

 • Certifind Institute

  logo-Certifind-groot
 • Jong IVBN

  logo-jong-IVBN
 • Neprom NewGen

  logo-Neprom-New-GEn

Free event
Book now